Log in
Wat een vreemde tijd! Normaal gesproken snak ik af en toe naar een moment voor mezelf op het werk, nu doe ik er alles aan om even contact te kunnen hebben met een collega. Mijn dagen zijn anders, maar nog steeds goed gevuld.

Op onze Communicatie Plus vroegbehandelingsgroep van Kentalis in Goes vangen we al een paar weken één van ‘onze’ kinderen op. De dagdelen zijn verdeeld onder de verschillende collega’s en ook ik mag een paar ‘diensten’ per week draaien. Het is geen jongetje met wie je al echt samen kunt spelen en ook de contactname is nog wisselend. Maar hij kan wel enorm genieten van kietel- en pakspelletjes en heeft sinds kort ontdekt dat hij werkjes aan tafel toch ook best interessant vindt. Mooi om zo meerdere uren één op één met een kindje te werken. We leren elkaar goed kennen en dat geeft mooie handvatten voor wanneer we straks weer een volle groep hebben.

Eén van mijn andere cliëntjes zou na de meivakantie naar cluster 2 onderwijs gaan. Hij is al wat verder in zijn ontwikkeling en na een hilarische eerste online logopediesessie (hoe vaak heb ik hem niet terug in beeld moeten roepen!) zit hij voor de