Hoewel er ruimte is voor 30 leden, bestaat de ledenraad van de NVLF op dit moment uit slechts 11 logopedisten. We zijn dus hard op zoek naar nieuwe leden!

Wil jij graag op een laagdrempelige manier bijdragen aan het beleid van de vereniging? Het werkveld vertegenwoordigen en met het verenigingsbestuur van gedachten wisselen over de strategie en hoe de vereniging het verschil kan maken? Dan is de rol van ledenraadslid mogelijk iets voor jou. Je bent als afgevaardigde van de leden een zeer belangrijke gesprekspartner van het verenigingsbestuur, jouw invloed is groter dan je denkt.

NVLF Ledenraad

De NVLF-ledenraad is het hoogste besluitvormend, meedenkend en adviserend orgaan van de vereniging. De Ledenraad toetst het gevoerde beleid van de NVLF, stelt de begroting, de jaarrekening en het jaarplan vast en geeft input voor het beleidsplan.

De ledenraad bestaat uit maximaal 30 afgevaardigden vanuit verschillende districten en werkvelden. Deze raadsleden worden gekozen door de leden van de NVLF voor een periode van 4 jaar (met één verlenging mogelijk). De ledenraad vergadert vier keer per jaar met het verenigingsbestuur van 18.00 tot 20.30 uur. Een week voorafgaand aan de bijeenkomst vindt een vooroverleg van de ledenraad plaats.

Vacature

De ledenraad van de NVLF bestaat momenteel uit 11 actieve raadsleden maar dit kunnen er maximaal 30 zijn. We zijn dus op zoek naar nieuwe enthousiaste en betrokken ledenraadsleden die de vereniging en het vak een warm hart toedragen. Deelnemen geeft je de kans actief bij te dragen aan het werkveld en de vereniging. Deelname biedt ook persoonlijke voordelen; het geeft voldoening, het is leerzaam en vergroot je netwerk. De ledenraad vergadert vier keer per jaar en je ontvangt daarvoor een vergoeding en eventuele reiskosten.

Interesse?

Lijkt het je wat? Stuur dan zo snel mogelijk een vrijblijvend mailtje naar Boudewijn de Ridder (b.deridder@nvlf.nl) en sluit eerst een keer aan als toehoorder van een vergadering. We maken je graag enthousiast voor deze belangrijke rol!

Ledenraad tijdens het NVLF Jaarcongres
Tijdens het NVLF Jaarcongres kon je meer te weten komen over de ledenraad en haar leden. Wil je dit terugkijken? Klik dan op de video.