Op zaterdag 2 februari 2019 vindt de KKB Kennisdag plaats. Tijdens de KKB Kennisdag brengt de NVLF alle kwaliteitskringbegeleiders bij elkaar om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Met het inhoudelijke programma ondersteunt de NVLF de KKB’ers zodat zij de kwaliteitskring optimaal kunnen laten functioneren.

De dag zal er in 2019 anders uitzien dan voorgaande jaren, onder meer door de andere locatie. Ook is er meer gelegenheid voor ontmoeting. We kijken ernaar uit je te ontmoeten zodat we elkaar kunnen informeren, inspireren en  stimuleren!

Meld je hier aan voor de KKB Kennisdag 2019

Nieuw: Ontmoetingsplein

overleg

Een nieuw onderdeel van de KKB Kennisdag is het Ontmoetingsplein. Vanzelfsprekend kunnen KKB’ers elkaar op dit plein ontmoeten. Daarnaast delen we hier informatie over diverse interessante onderwerpen. Denk daarbij aan tips voor het uitwerken van het jaarplan (door en voor KKB’ers), het toepassen van verbetermethodieken en informatie voor startende KKB’ers (< 2 jaar KKB’er).

Locatie

De KKB Kennisdag 2019 vindt plaats in The Colour Kitchen in Utrecht (Zuilen).

Adresgegevens
The Colour Kitchen Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht

Let op: kom je met de auto? Navigeer naar de Muinck Keizerlaan in Utrecht.

Over The Colour Kitchen
Maatschappelijke impact maken, daar draait het om bij The Colour Kitchen. Dat doen zij met een commercieel hospitality-concept met een groot maatschappelijk hart. Samen met alle gasten en partners maken zij het verschil door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te geven. The Colour Kitchen leidt hen in de horecabedrijven, bedrijfs- en partycatering op tot horecaprofessionals met een diploma. En helpen ze daarna zoveel mogelijk verder op weg naar een baan. Een deel van de opbrengst uit zaalverhuur wordt gebruikt om de amateur kunst te ondersteunen.

Lees meer over deze bijzondere locatie op http://zuilen.thecolourkitchen.com/

The Colour Kitchen is goed bereikbaar met de auto (parkeren in omliggende straten is gratis) én met het openbaar vervoer.

Kosten

Aan de KKB Kennisdag zijn geen kosten verbonden.

Accreditatie

Voor de KKB Kennisdag is accreditatie aangevraagd.