Lees verder

Criteria voor registratie

Voor opname in één van de registers van het Hanen-ouderprogramma moet je in het bezit zijn van een geldig Canadees certificaat van the Hanen Centre. De geldigheidsduur voor de inschrijving in dit register is gelijk aan de geldigheidsduur van het Canadese certificaat. Dit is maximaal twee jaar.

Het bewijs van registratie en herregistratie in het NVLF-register wordt afgegeven voor de duur van vijf jaar. Het certificaat NVLF-register is geldig tot 5 jaar na datum van afgifte. Je bent zelf verantwoordelijk om te zorgen dat het certificaat van the Hanen Centre tijdig wordt verlengd.
Criteria registratie NVLF register Hanen-ouderprogramma PDMT 2023-2027
Criteria registratie NVLF register Hanen-ouderprogramma MDW 2023-2027
Criteria herregistratie NVLF register Hanen-ouderprogramma’s 2023-2027

Aanmelden

Om je aan te melden voor één van de registers van het Hanen-ouderprogramma gebruik je het inschrijfformulier. Bij dit formulier voeg je een kopie van het Canadese certificaat toe.
Inschrijfformulier registratie NVLF register Hanen-ouderprogramma
Inschrijfformulier herregistratie NVLF register Hanen-ouderprogramma

Kosten

Leden van de NVLF kunnen zich gratis inschrijven in NVLF-registers. Ben je geen lid, dan betaal je 50% van de contributie.

Beoordeling

Je aanvraag voor (her)inschrijving worden binnen twee tot acht weken door de NVLF beoordeeld. Bij een positieve beoordeling, ontvang je een bewijs van (her)registratie. Dit bewijs wordt voorzien van een volgnummer, datum van afgifte en geldigheidsperiode en kun je overleggen aan de zorgverzekeraar. Wanneer je aanvraag wordt afgewezen, krijg je hier ook bericht van.