Lees verder

Criteria voor registratie

Voor opname in één van de registers van het Hanen-ouderprogramma moet u in het bezit zijn van een geldig Canadees certificaat van the Hanen Centre. De geldigheidsduur voor de inschrijving in dit register is gelijk aan de geldigheidsduur van het Canadese certificaat. Dit is maximaal twee jaar. Na verlenging van het certificaat in Canada kunt u opnieuw een aanvraag voor inschrijving in het NVLF-register doen.

Let op: Het bewijs van registratie en herregistratie wordt vanaf januari 2018 afgegeven voor de duur van vijf jaar. Het certificaat is geldig tot 5 jaar na datum van afgifte.

U vindt een uitgebreide beschrijving van de criteria rechts op deze pagina.

Kosten

Bent u lid van de NVLF, dan kunt u zich gratis inschrijven in de NVLF-registers. Bent u geen lid, dan betaalt u 50% van de contributie.

Inschrijven

Om u aan te melden voor één van de registers van het Hanen-ouderprogramma gebruikt u het inschrijfformulier. Bij dit formulier voegt u een kopie van het Canadese certificaat.

Ga hier naar het inschrijfformulier

Ga hier naar het inschrijfformulier voor herregistratie

Beoordeling

Uw aanvraag voor (her)inschrijving worden binnen twee tot acht weken door de NVLF beoordeeld. Bij een positieve beoordeling, ontvangt u een bewijs van (her)registratie. Dit bewijs wordt voorzien van een volgnummer, datum van afgifte en geldigheidsperiode en kunt u overleggen aan de zorgverzekeraar. Wanneer uw aanvraag wordt afgewezen, krijgt u hier ook bericht van.

Reglement registers 

Dispensatieregeling registers