Lees verder

Criteria voor registratie

Voor opname in het IZS-register moet je voldoen aan een aantal criteria, zoals werkervaring en opleiding. Deze criteria zijn samen met de Nederlandse Vereniging van Stottertherapie (NVST) opgesteld. Het bewijs van de registratie is vijf jaar geldig. Daarna moet je je herregisteren. De criteria staan onderaan op deze pagina.

Kosten

Ben je lid van de NVLF, dan kun je je gratis inschrijven in de NVLF-registers. Ben je geen lid, dan betaal je 50% van de contributie.

Aanmelden

Om je aan te melden of opnieuw te registeren voor het IZS-register, gebruik je het inschrijfformulier. Bij dit formulier voeg je kopieën van relevante opleidingen, bij- en nascholing. Een toelichting hierop vind je in het formulier.

Ga hier naar het aanmeldformulier

Beoordeling

Je aanvraag wordt binnen twee tot acht weken door de NVLF beoordeeld. Bij een positieve beoordeling, ontvang je een bewijs van (her)registratie. Dit bewijs wordt voorzien van een volgnummer, datum van afgifte en geldigheidsperiode en kun je overleggen aan de zorgverzekeraar. Wanneer de aanvraag wordt afgewezen, krijg je hier ook bericht van.

Reglement registers 

Dispensatieregeling registers