Lees verder

De nieuwsbrief ontvang je wanneer je (student)lid wordt van de NVLF. Deze wordt vanaf februari 2023 tweewekelijks verstuurd en zit boordevol nieuws met betrekking tot het werkveld, nieuwe ontwikkelingen in bijvoorbeeld wetgeving en updates van het bureau van de NVLF. Ook kun je als lid zijnde invloed hebben op berichten door oproepen voor je kwaliteitskring te laten plaatsen of een aangepaste handreiking voor het voetlicht te brengen. Ook als je student bent en je bent bezig met een afstudeeronderzoek kun je dit via onze nieuwsbrief verspreiden als je bijvoorbeeld een enquête onder logopedisten wilt uitzetten.

Inschrijven voor de NVLF nieuwsbrief is niet nodig. Dit gaat automatisch. Wijzigingen in een e-mailadres kunnen er voor zorgen dat je de nieuwsbrief niet meer ontvangt; geef daarom door wanneer je een nieuw e-mailadres hebt aan logopedie@nvlf.nl. Uitschrijven voor de NVLF nieuwsbrief kan middels de ‘unscubscribe’ button onderaan de nieuwsbrief of middels een mailtje aan logopedie@nvlf.nl. Vragen over de nieuwsbrief kun je ook te allen tijde sturen aan dit e-mailadres.

Moeite met het lezen van de nieuwsberichten? Als je vanuit jouw e-mail inbox een bericht aanklikt uit de nieuwsbrief en je kunt het bericht niet lezen? Dan komt dat vaak doordat je niet bent ingelogd. Door middel van de ‘log in’ button onder aan de tekst van het bericht kunt je inloggen. Of doe dit via ‘inloggen voor leden’ boven aan het scherm. Na de inlog kun je ook eventueel het nieuwsbericht uit de mail opnieuw aanklikken. Cookies kunnen ook vaak de boosdoener zijn; als je eerst deze verwijderd, zou dit geen probleem meer moeten zijn.

Problemen met het wachtwoord en het lezen van de berichten? Stuur dan een mailtje naar communicatie@nvlf.nl.

De laatste Nieuwsbrieven:

NVLF Nieuwsbrief Week 11-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 9-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 7-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 5-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 4-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 3-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 2-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 1-2023