Lees verder

Als je (student)lid bent van de NVLF, ontvang je tweewekelijks de digitale nieuwsbrief boordevol nieuws met betrekking tot het werkveld, nieuwe ontwikkelingen in bijvoorbeeld wetgeving en updates van het bureau van de NVLF. Ook kun je als lid invloed hebben op berichten door oproepen voor je kwaliteitskring te laten plaatsen of een aangepaste handreiking voor het voetlicht te brengen. Ook studenten die bezig zijn met hun afstudeeronderzoek, kunnen via onze nieuwsbrief een oproep verspreiden, bijvoorbeeld als ze een enquête onder logopedisten willen uitzetten.

Inschrijven voor de NVLF nieuwsbrief is niet nodig. Dit gaat automatisch. Verander je van e-mailadres? Geef het nieuwe adres door via logopedie@nvlf.n, zodat je de nieuwsbrief blijft ontvangen.
Uitschrijven voor de NVLF nieuwsbrief kan middels de ‘unscubscribe’ button onderaan de nieuwsbrief of middels een mailtje aan logopedie@nvlf.nl. Vragen over de nieuwsbrief kun je ook te allen tijde sturen aan dit e-mailadres.

Moeite met het lezen van de nieuwsberichten? Als je vanuit jouw inbox een bericht aanklikt uit de nieuwsbrief en je kunt het bericht niet lezen dan komt dat vaak omdat je niet bent ingelogd. Door middel van de ‘log in’ button onderaan de tekst van het bericht kunt je inloggen. Of doe dit via ‘inloggen voor leden’ boven aan het scherm. Na de inlog kun je ook eventueel het nieuwsbericht uit de mail opnieuw aanklikken.

Problemen met het wachtwoord en het lezen van de berichten? Stuur dan een mailtje naar communicatie@nvlf.nl.

De laatste Nieuwsbrieven:

NVLF Nieuwsbrief Week 19-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 17-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 15-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 13-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 11-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 9-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 7-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 5-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 4-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 3-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 2-2023

NVLF Nieuwsbrief Week 1-2023