Lees verder

Besparen op uw NVLF-contributie

De kans is groot dat u kunt besparen op uw NVLF-contributie. In bijna alle cao’s zijn namelijk afspraken gemaakt over de verrekening van de vakbondscontributie met uw werkgever. Omdat de NVLF is aangesloten bij FBZ voor de cao’s in de gezondheidszorg, kunt u als lid van de NVLF ook gebruik maken van deze regeling. Dit levert u een besparing van 30 tot 50% op contributiekosten van de NVLF.
Lees hoe u dit regelt

Checklist arbeidsvoorwaarden

Misschien bent u nog op zoek naar een baan als logopedist in een instelling. Hoe voert u dan straks het arbeidsvoorwaardengesprek? Wat moet u beslist niet vergeten? De NVLF heeft een handige checklist voor u opgesteld. Deze kunt u ook gebruiken voor het beoordelen van uw arbeidscontract.
Bekijk de checklist

Onderhandelen over uw cao

De NVLF is aangesloten bij de werknemersorganisatie FBZ. Deze vakbond zet zich in voor goede arbeidsvoorwaarden voor een brede groep professionals, waaronder logopedisten. Mede namens de NVLF onderhandelt FBZ over uw cao en overlegt met uw werkgever als er een fusie of reorganisatie is. U vindt de cao’s rechts op deze pagina. Voor meer informatie over de rol van de NVLF bij FBZ kunt u contact met ons opnemen met ons opnemen via logopedie@nvlf.nl. Volg ook het laatste nieuws van FBZ.

Persoonlijk advies

Als u in dienst bent van een zorginstelling, kunt u voor veel vragen terecht bij uw werkgever. Maar als het gaat om het behartigen van uw persoonlijke belangen, kunt u terecht bij het bureau van de NVLF. Wij helpen u met:

  • Advies over uw functiewaardering (FWG)
    Wilt u dat uw functie opnieuw beschreven en gewaardeerd wordt? Of gaat uw werkgever dit voor u doen? De NVLF adviseert u tijdens deze hele procedure.
  • Juridisch advies
    U kunt ook bij ons terecht met vragen op het gebied van arbeid en inkomen. Bijvoorbeeld bij een fusie of reorganisatie. In sommige gevallen schakelen wij voor beantwoording van uw vraag een externe jurist in. De voorwaarden van gratis juridisch advies vindt u in de ‘Algemene voorwaarden juridische dienstverlening NVLF’.

Lees wat wij nog meer voor u doen