Lees verder

Van Lent Systems B.V. is een medisch bedrijf dat een eigen lijn van medische producten ontwikkelt, produceert en levert. Zij komen graag in contact met gebruikers/voorschrijvers van de Lightwriter SL50.

Oproep Van Lent Systems B.V.:

Wij kregen wij vanuit de zorgverzekeraars de suggestie om eens naar de Lightwriter SL50 te kijken.

Wij willen graag in contact komen met logopedisten die ervaring opgebouwd hebben met de SL50. Wij zijn geïnteresseerd in uw ervaringen, suggesties en alles wat zou kunnen leiden tot soortgelijke producten met een eigen Nederlandse insteek.

Enthousiaste logopedisten die hierin graag wat willen bijdragen worden uitgenodigd om een email naar info@VanLentSystems.com te sturen met als onderwerp “SL50”.

Ook een eenmalige mail is prima; vermeld dan “Geen contact meer” en de inhoud van de mail wordt in dank meegenomen in ons veldwerk, de email zelf wordt gewist en uw emailadres komt niet terecht in onze database. Wij hechten aan het correct omgaan met ieders privacy.

Het kan echter ook zijn dat u juist geïnteresseerd bent om wat meer van gedachten te wisselen, om te horen hoe e.e.a. verder gaat verlopen en waartoe dit allemaal gaat leiden richting nieuwe producten. Ook dit kunt u aangeven en daar zal naar geluisterd gaan worden.

Hopelijk tot horens,

Van Lent Systems B.V.

VanLentSystems.com