Lees verder

Het Leveranciers logopedie logo is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Sinds het begin van 2020 voeren organisaties die logopedie een warm hart toedragen dit bijzondere vignet. Daarbij verzekert het de NVLF-leden van een voordeel.

Om te garanderen dat de deelnemende leveranciers aan de eisen voldoen, wordt het Leveranciers logopedie logo jaarlijks vernieuwd. Deelnemers melden zich opnieuw aan, waarna zij een nieuw logo ontvangen. Geïnteresseerde organisaties kunnen voor meer informatie contact opnemen via communicatie@nvlf.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de Leveranciers Logopedie en de ledenvoordelen.


Feeddex

Aanbod PREM Paramedie

Over 2023 hebben wij een introductietarief van €50,- exclusief BTW per logopedist.

Voor 2024 hanteren wij voor nieuwe klanten een tarief van €69,50 exclusief BTW.

Leden van de NVLF willen we voor 2024 graag een aanbod doen van €59,- per zorgverlener, exclusief BTW per jaar.

Het NVLF lid dient dan bij ons aan te geven dat deze lid is, met zijn/haar lidmaatschapsnummer.

Feeddex biedt een kosteloze koppeling met EVRY, maar het is ook heel eenvoudig om een handmatige upload te doen. Uiteraard is ook de koppeling met ZorgkaartNederland zonder kosten beschikbaar (vereist door sommige zorgverzekeraars). Wij hanteren geen lange opzegtermijnen, mits opzegging geschiedt voor het nieuwe kalenderjaar. Zowel CZ, Caresq als Zilveren Kruis/Achmea hebben Feeddex erkend als meetbureau voor de PREM Paramedie. 

Lees meer>


logo vierkant 2

James Software

Ontdek de scherpe tarieven op onze website van James Software (james-software.nl), die ook voor logopedisten gelden. Deze tarieven liggen onder het ledenvoordeel dat in het verleden is aangeboden.

Lees meer>


6086h0gchr

rdgKompagne

10% korting op deelname aan workshops.

Lees meer>


‘t Logopedietje

NVLF leden krijgen een eenmalige korting van 5% en dienen hiervoor volgende code te gebruiken: nvlfledenvoordeel2024

Lees meer>

Algemene Informatie

De hier aangeboden voordelen door derden kunnen volgens de NVLF interessant zijn voor logopedisten, maar de vereniging spreekt nadrukkelijk geen waardeoordeel uit over de inhoud, noch is daarvoor verantwoordelijk.

Het Leverancier Logopedie logo is exclusief van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Het logo mag worden gebruikt in uitingen van organisaties die diensten of producten leveren aan het vakgebied Logopedie mits zij bij de NVLF een ledenvoordeel* hebben ingediend.

Het gebruik van het Leverancier Logopedie logo zonder toestemming van de NVLF is niet toegestaan. De NVLF behoudt zich het recht eenzijdig het gebruik van het Leverancier Logopedie logo in te trekken.

*(Ten minste één voordeel voor leden van de NVLF per kalenderjaar) Elk jaar wordt er een nieuw Leverancier Logopedie logo uitgegeven en dient opnieuw een ledenvoordeel aangeboden te worden.