Lees verder

Het Leveranciers logopedie logo is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Sinds het begin van 2020 voeren organisaties die logopedie een warm hart toedragen dit bijzondere vignet. Daarbij verzekert het de NVLF-leden van een voordeel.

Om te garanderen dat de deelnemende leveranciers aan de eisen voldoen, wordt het Leveranciers logopedie logo jaarlijks vernieuwd. Deelnemers melden zich opnieuw aan, waarna zij een nieuw logo ontvangen. Geïnteresseerde organisaties kunnen voor meer informatie contact opnemen via communicatie@nvlf.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de Leveranciers Logopedie en de ledenvoordelen.


xixkwdx8wz

Incura

50% korting op de éénmalige kosten als je gaat werken met Incura en gratis deelname aan webinar ‘Incura voor starters’.

Lees meer >


Intramed_payoff_RGB (003)

Intramed

Intramed Compleet

De software van Intramed helpt bij de dagelijkse taken en het stroomlijnen van het administratieve proces. Handige eHealth oplossingen die logopedisten en hun cliënten helpen. Intramed compleet heeft het allemaal! Als NVLF lid betaal je geen aansluitkosten voor Intramed Compleet ook niet als je als klant overstapt naar Intramed Compleet. Vermeld je NVLF lidmaatschapsnummer in het opmerkingen veld.

Lees meer >


3zzkxm3y1a

James Software

Ontdek de scherpe tarieven op onze website van James Software (james-software.nl), die ook voor logopedisten gelden. Deze tarieven liggen onder het ledenvoordeel dat in het verleden is aangeboden.

Lees meer >


3bg0es8fqs

Logoclicks

Kosteloze deelname voor NVLF-leden aan onze scholingen. Met deze kortingscode kunnen logopedisten kosteloos deelnemen: NVLF2022

Lees meer >

 

 


logo PitActief
PIT Actief

Het kennisdossier Voeding bij slikstoornissen is voor diëtisten en logopedisten. NVLF-leden ontvangen € 50 korting, ADAP heeft voor diëtisten en voor logopedisten 9 accreditatiepunten toegekend. Je kan deze informatie bestuderen op het moment en de plek die je uitkomen en op elk moment onderbreken of weer starten. Je sluit het kennisdossier af met een online opdracht, waarna de accreditatie wordt toegekend.
Lees meer >


ea1u38umt7

Pro Education

10% korting (met code NVLF20) op het cursusgeld.

Lees meer >


zeani0vo7a

ProSoftware 

50% korting op de kosten voor het overzetten van patiëntgegevens bij overstap

Gratis promotiemateriaal ten behoeve van ZorgRespons

Lees meer >


6086h0gchr

rdgKompagne

10% korting op deelname aan workshops.

Lees meer >


zvjqw8stp5

Re-mind 

3 re-minds voor € 89,00

  • Ga naar de webshop
  • Doe 1 re-mind in je winkelwagentje
  • Verhoog naar 3 exemplaren en kies ‘bijwerken’
  • Voer de kortingscode Logopedie3 in en kies ‘toepassen’
  • Het totaalbedrag is nu € 15 lager en je betaalt geen verzendkosten

Logopedisten kunnen ook een mail sturen naar info@re-mind.care dan krijgen ze de link van een pagina waarop ze direct het juiste aantal re-minds voor deze prijs kunnen bestellen.

Lees meer >


logo de speelbode

De Speelbode

NVLF-leden genieten van 10% korting op een selectie spelmateriaal van De Speelbode: Answer Buzzers, Bla Bla BlaDe Piratenschat zonder brug, Memo’s Trialogo (vb: dieren, eten en natuur), 4 Blaasspellen.

Gebruik code: kortingNVLF2023 voor de korting.

Lees meer >


77vn0nvra7

TinyEYE Europe

Gratis training tot telelogopedist met de vernieuwde software van TinyEYE ovv vraag naar de voorwaarden.

Lees meer > 


Triple B Design

Triple B Design

NVLF-leden ontvangen 10 % korting op de Basis website en Website+++.

Lees meer > 

 


ZorgDomein

ZorgDomein biedt leden van de NVLF een blijvende 30% korting op het maandbedrag van ZorgDomein. Hiermee kun je het complete zorgaanbod van jouw praktijk tonen aan huisartsen en andere verwijzers, én digitale verwijzingen van ze ontvangen.

Lees meer > 

Algemene Informatie

De hier aangeboden voordelen door derden kunnen volgens de NVLF interessant zijn voor logopedisten, maar de vereniging spreekt nadrukkelijk geen waardeoordeel uit over de inhoud, noch is daarvoor verantwoordelijk.

Het Leverancier Logopedie logo is exclusief van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Het logo mag worden gebruikt in uitingen van organisaties die diensten of producten leveren aan het vakgebied Logopedie mits zij bij de NVLF een ledenvoordeel* hebben ingediend.

Het gebruik van het Leverancier Logopedie logo zonder toestemming van de NVLF is niet toegestaan. De NVLF behoudt zich het recht eenzijdig het gebruik van het Leverancier Logopedie logo in te trekken.

*(Ten minste één voordeel voor leden van de NVLF per kalenderjaar) Elk jaar wordt er een nieuw Leverancier Logopedie logo uitgegeven en dient opnieuw een ledenvoordeel aangeboden te worden.