Lees verder

Het Leveranciers logopedie logo is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Sinds het begin van 2020 voeren organisaties die logopedie een warm hart toedragen dit bijzondere vignet. Daarbij verzekert het de NVLF-leden van een voordeel.

Om te garanderen dat de deelnemende leveranciers aan de eisen voldoen, wordt het Leveranciers logopedie logo jaarlijks vernieuwd. Deelnemers melden zich opnieuw aan, waarna zij een nieuw logo ontvangen. Geïnteresseerde organisaties kunnen voor meer informatie contact opnemen via communicatie@nvlf.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de Leveranciers Logopedie en de ledenvoordelen.


1x5ag3hot9

Bohn Stafleu van Loghum

10% korting op het volledige aanbod van testmateriaal? Vraag dan een kortingscode op via marketing@bsl.nl, onder vermelding van jouw lidmaatschapsnummer.

Lees meer >


xixkwdx8wz

Incura

50% korting op de éénmalige kosten als je gaat werken met Incura en gratis deelname aan webinar ‘Incura voor starters’.

Lees meer >


Intramed_payoff_RGB (003)

Intramed

Nieuwe klant: Vraag nu Intramed Compleet aan en betaal geen aanschaf- en aansluitkosten! En we zetten de gegevens van je oude pakket kosteloos over naar Intramed! Bestaande klant: Ben je al klant van ons? Dan vervallen de aansluitkosten als je upgrade naar Intramed Compleet.

Lees meer >


Isla pastilles

Isla pastilles biedt een gratis sample tray aan.
NVLF- leden kunnen zich via deze link aanmelden: https://www.isla.nu/samples
Lees meer >


3zzkxm3y1a

James Software

James stelt videobellen gratis ter beschikking.

Lees meer >


3bg0es8fqs

Logoclicks

Kosteloze deelname voor NVLF-leden aan de geaccrediteerde scholing Afasietherapie.nl voor 2 ADAP punten.

Lees meer >


2hcv9p16po (1)

Pharmeon

20% korting op een logopedie websiteabonnement.

Lees meer >


logo PitActief
PIT Actief

Het kennisdossier Voeding bij slikstoornissen is voor diëtisten en logopedisten. NVLF-leden ontvangen € 50 korting, ADAP heeft voor diëtisten en voor logopedisten 9 accreditatiepunten toegekend. Je kan deze informatie bestuderen op het moment en de plek die je uitkomen en op elk moment onderbreken of weer starten. Je sluit het kennisdossier af met een online opdracht, waarna de accreditatie wordt toegekend.
Lees meer >


ea1u38umt7

Pro Education

10% korting (met code NVLF20) op het cursusgeld.

Lees meer >


zeani0vo7a

ProSoftware 

50% korting op de kosten voor het overzetten van patiëntgegevens bij overstap

Gratis promotiemateriaal ten behoeve van ZorgRespons

Lees meer >


6086h0gchr

rdgKompagne

10% korting op deelname aan workshops.

Lees meer >


zvjqw8stp5

Re-mind 

Leden ontvangen korting bij een bestelling van 1 losse re-mind (een introductiekorting voor logopedisten die nog niet eerder kennis hebben gemaakt met de re-mind). Normaal is de prijs € 29,95. NVLF-leden krijgen 20% korting en bestellen een losse re-mind dus voor € 23,95. Logopedisten die hier gebruik van willen maken, kunnen een mailtje sturen naar info@re-mind.care, waarna ze een unieke kortingscode krijgen.

Lees meer >


logo de speelbode

De Speelbode

NVLF-leden genieten van 10% korting op een selectie spelmateriaal van De Speelbode.
Via deze link en met password NVLF123 kan je inloggen op de website.

Lees meer >


Logo TelePHON.digital

TelePHON.digital

Registreer je nu een maand gratis voor TelePHON.digital en probeer het uit!

Lees meer > 


77vn0nvra7

TinyEYE Europe

Gratis training tot telelogopedist met de vernieuwde software van TinyEYE ovv vraag naar de voorwaarden.

Lees meer >


retdengcj7

Uitgeverij Schoolsupport

NVLF leden ontvangen 15% korting op de Voorlezer en extra stickersets. De Voorlezer is een ‘sprekende pen’ en biedt auditieve ondersteuning bij het eigen maken van de basiswoordenschat.
> Gebruik de actiecode ACTIENVLF en vermeld bij het bestellen ter controle het NVLF lidnummer in het veld Opmerkingen.

Lees meer >


ZGZG 2020 groot

Zo gezegd, zo gedaan

15% korting op drie speciaal geselecteerde trainingen.

Lees meer > 


ZorgDomein

ZorgDomein biedt leden van de NVLF een blijvende 30% korting op het maandbedrag van ZorgDomein. Hiermee kun je het complete zorgaanbod van jouw praktijk tonen aan huisartsen en andere verwijzers, én digitale verwijzingen van ze ontvangen.

Lees meer > 

Algemene Informatie

De hier aangeboden voordelen door derden kunnen volgens de NVLF interessant zijn voor logopedisten, maar de vereniging spreekt nadrukkelijk geen waardeoordeel uit over de inhoud, noch is daarvoor verantwoordelijk.

Het Leverancier Logopedie logo is exclusief van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Het logo mag worden gebruikt in uitingen van organisaties die diensten of producten leveren aan het vakgebied Logopedie mits zij bij de NVLF een ledenvoordeel* hebben ingediend.

Het gebruik van het Leverancier Logopedie logo zonder toestemming van de NVLF is niet toegestaan. De NVLF behoudt zich het recht eenzijdig het gebruik van het Leverancier Logopedie logo in te trekken.

*(Ten minste één voordeel voor leden van de NVLF per kalenderjaar) Elk jaar wordt er een nieuw Leverancier Logopedie logo uitgegeven en dient opnieuw een ledenvoordeel aangeboden te worden.