Lees verder

Leverancierslogo

Vanaf 1 januari 2020 kunnen bedrijven en organisaties binnen de logopedie een speciaal leverancierslogo gebruiken in hun uitingen. Alle leveranciers die het logo gebruiken krijgen ook een vermelding op de NVLF website. Hieraan zijn geen kosten verbonden, als tegenprestatie verwacht de NVLF wel minstens één ledenvoordeel per jaar. Het leverancierslogo is ontwikkeld als vervanging van de partnerschappen die de NVLF sinds 2017 had met een aantal geselecteerde partners. Onlangs werd besloten de contracten met die partners voor 2020 niet opnieuw te verlengen, omdat de ledenvoordelen niet opwogen tegen de hoge kosten en inspanningen van het bureau.

Op deze pagina vind je een overzicht van de bedrijven die het leverancierslogo voeren.

Verzekeringen

We hebben met verschillende partijen collectieve contracten voor financiële en zakelijke diensten. Hierdoor profiteer je op kortingen op bijvoorbeeld verzekeringen, praktijkadvisering en juridische dienstverlening. Het aanbod met ledenkortingen wordt voortdurend vernieuwd.

Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende partijen waarmee de NVLF contracten heeft.

Drukwerk

Alle logopedisten kunnen via de NVLF diverse materialen voor publieks- en patiënten- of cliëntenvoorlichting bestellen.

Op deze pagina vind je een indruk van het officiële materiaal van de NVLF.

KP punten

Vanaf 1 januari 2019 krijgen alle leden van de NVLF jaarlijks twee punten toegekend voor hun lidmaatschap van de vereniging én nog eens twee punten voor deelname aan een NVLF erkende kwaliteitskring. Daarnaast kunnen kwaliteitskringen jaarlijks kiezen of zij wel of geen accreditatie aanvragen voor intercollegiaal overleg. Lees hier meer.

Praktijkcheck en Praktijkscan

Hoe staat jouw praktijk ervoor op het gebied van kostenbesparing en beloning van medewerkers? Na een succesvolle pilot is de NVLF weer gestart met de praktijkcheck die praktijkhouders inzicht geeft in hun bedrijfsvoering. Lees meer over de praktijkcheck. 

Sinds een aantal jaren biedt de NVLF haar leden met een eigen praktijk een gratis juridische praktijkscan aan. Tijdens deze scan wordt tijdens een telefonisch interview de organisatie van jouw praktijk vanuit een juridisch perspectief doorgenomen. Lees meer over de praktijkscan.