Lees verder

De Taallift

´Een samenwerkingsverband van taalexperts opgericht door een team van ervaren vrijgevestigde logopedisten in Leeuwarden tbv. ondersteuning en begeleiding van kinderen die in hun spraaktaalontwikkeling worden bedreigd. Er kunnen vraagstukken liggen bij professionals werkende bij consultatiebureaus, peuterspeelzalen (VVE), kinderdagverblijven, onderwijsinstanties en (speciaal) onderwijs.´

__________________________________________________________________________________

Kinderpraktijk Leeuwarden

Werkt samen met: kinderfysiotherapie, Logopedie en Pre-logopedie, Kinder- en jongerendiëtiek, Kinderpsychologie, Kinderergotherapie en Creative therapie drama.

´Kinder Praktijk Leeuwarden is een samenwerkingsverband van diverse praktijken, met elk hun eigen kinder-specialisme. We zijn een direct aanspreekpunt voor ouders & kind en collega zorgverleners. Dankzij onze samenwerking bieden we een totaal pakket aan zorg voor kinderen met meervoudige problematiek. Dit kan zowel op lichamelijk -, psychisch – en/of sociaalgebied zijn.´

__________________________________________________________________________________

Kind- en Jeugdteam Dokkum (KJTD)

Ons multidisciplinair team bestaat uit diverse professionele zorgverleners die zich allen gespecialiseerd hebben in kinderen en ervaren zijn op het gebied van het behandelen van kinderen in de leeftijdsgroep van 0-18 jaar.

Het team bestaat op dit moment uit een kinderdiētist, een kinderergotherapeut, kinderfysiotherapeuten, een (preverbaal-) logopedist en een orthopedagoog.

Contact:
Henriette Sluis, e-mail adres: info@kindenjeugdteamdokkum.nl

Meer samenwerkingen in de regio

NaamBeschrijving
Logopediepraktijk Buitenpost e.o. Achtkarspelen We hebben samen een nascholing gevolgd en overleggen over gezamenlijke cliënten. Ook lossen we hulpvragen gezamenlijk op. 
Patyna  zuidwest Friesland  Parkinsonet, samenwerking zieken huis verwijzingen voor de 1e lijn
Praktijk voor Logopedie Marjon Dijkstra Smallingerland 9207 Fysiek overleg
Piet Bakkerschool in Sneek, Sudwest Fryslân Samenwerking met collega logopedisten binnen hetzelfde werkveld