Lees verder

Op vrijdag 17 november 2023 opent de schitterende Gooiland in Hilversum haar deuren voor het jaarlijkse NVLF congres. Met als centraal thema ‘Logopedie Binnenstebuiten’ is dit evenement een dag vol inspiratie, kennisdeling, ontmoetingen tussen verschillende (para)medici en vernieuwende inzichten.

Het programma biedt een gevarieerde mix van plenaire bijeenkomsten, interactieve shows en inspirerende sessies waaraan je zowel op locatie als online kunt deelnemen. Of je nu ter plaatse aanwezig bent of online deelneemt, deze dag belooft een verrijking te zijn voor iedereen die betrokken is bij de logopedie.

Kom ook als kwaliteitskringbegeleider ook naar het jaarcongres!
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vak, leg waardevolle contacten, doe inspiratie op en draag zo bij aan de ontwikkeling van jouw kwaliteitskring

Deelnemers van buiten
Dit jaar wordt het NVLF Jaarcongres voor het eerst opengesteld voor ‘deelnemers van buiten’, zoals verwijzers en andere (para)medici. Met deze uitbreiding hopen we de samenwerking en kennisuitwisseling tussen verschillende disciplines te stimuleren. Voor deze deelnemers bieden we een speciaal programma aan, met toegang tot het congres van 8:30 tot 14:00 uur voor €95,-.

Wil je zelf een ‘deelnemer van buiten’ uitnodigen?
Nodig je collega’s uit een interprofessioneel samenwerkingsverband uit, of breng andere verwijzers en (para)medici in contact met de logopedie. Je kunt hen uitnodigen via onderstaande registratielink: https://www.logopediebinnenstebuiten.nl/nvlf/deelnemersvanbuiten/aanmelden.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het NVLF Congres 2023!