Lees verder

Kinderteam Breda

Kinderteam Breda (regio Breda en omstreken) is een veelzijdig samenwerkingsverband van therapeuten, gespecialiseerd in zorgverlening aan kinderen. Naast logopedie maken ook kinderfysiotherapie, twee praktijken voor (kinder)psychologie en diëtetiek deel uit van dit team.

Adres:
Kapelstraat 66-B1
4817 NZ Breda
076-3030312 
__________________________________________________________________________________

Stem-specialistische Logopedie- en Ontspanningspraktijk MyBodyVox (voor stem, keel, zang, adem, slik en spanningsklachten)

MyBodyVox in Eindhoven werkt samen met Fysiopraktijk Michielsen. “Wij zien met regelmaat cliënten van de fysiopraktijk met bijvoorbeeld het Globusgevoel (brokgevoel in de keel) of cliënten die disfunctioneel ademen (te hoge adem of hyperventilatie).”

Contactgegevens:
MyBodyVox:
contact@mybodyvox.nl
Torenallee 20, 5617 BC, Eindhoven

Fysiopraktijk Michielsen:
Hoogstraat 321, 5654 NB Eindhoven
040-25 25 123
info@fysiomichielsen.nl

__________________________________________________________________________________

Kinderpraktijk Breda

Werkt samen met: kinderdiëtist, een kinderfysiotherapeut, een prelogopedist, een logopedist, een speltherapeute, en orthopedagoog.

´Het bijzondere van de praktijk is dat er meerdere medische en paramedische disciplines op één plek zijn samengebracht. Door nauwe samenwerking kan onze zorg goed op het kind worden afgestemd.´

  • www.kinderpraktijkbreda.nl
  • Email: info@kinderpraktijkbreda.nl
  • Telefoon: 076-5227635

__________________________________________________________________________________

Eerstelijns Netwerk NAH

Werkt samen met: fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, logopedisten en diëtisten die zich gespecialiseerd hebben in het behandelen van NAH-cliënten en hun sociale systeem.

´Het Multidisciplinair Eerstelijnsnetwerk NAH is een netwerk van eerstelijns zorgverleners in de regio Zuid-oost Brabant die gespecialiseerd zijn in de behandeling en begeleiding van mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Het netwerk staat voor samenwerking, kwaliteit van zorg en enthousiasme.

Het netwerk biedt kwalitatief hoogwaardige multidisciplinaire eerstelijnszorg aan volwassenen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en hun sociale systeem, met uitzondering van mensen met hersenletsel ten gevolge van de ziekte Parkinson, multiple sclerose, dementie en de gevolgen van alcohol en drugs. Voor de behandeling en begeleiding van deze doelgroepen verwijzen wij u naar andere netwerken, zoals het Parkinsonnet en MS Zorg Nederland.´

__________________________________________________________________________________

Bekijk het interview van de Zomertoer 2021 waarin Riky de Veth vertelt over de samenwerking waar zij aan deelneemt: