Lees verder

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs werkt met een ‘Register Instellingen’. In dit register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Bekijk hier de betalings- en leveringsvoorwaarden en klik hier voor de klachtenregeling NVLF opleidingen.

Kijk ook eens op de website van de PPN Academie voor interessante trainingen.

Agenda:

01-10-2019

Bedrijfsscan

NVLF biedt de komende twee jaar praktijkhouders een bedrijfsscan aan. Tijdens deze scan wordt via een telefonisch interview de organisatie van uw praktijk vanuit een juridisch perspectief doorgenomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de zakelijke verzekeringen die je hebt en welke protocollen je in de praktijk hebt als het bijvoorbeeld gaat om de bescherming van de privacy. Tijdens dit gesprek krijg je al tips om de organisatie van de praktijk te verbeteren. Achteraf krijg je deze tips ook nog toegestuurd.

21-04-2020 | Op een zelf gekozen moment online te volgen

E-learning voor startende kkb’ers

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is beschikbaar: de e-learning voor startende kkb’ers. Vanaf nu kun je je aanmelden. De e-learning is ontwikkeld omdat de kkb-cursus zowel qua vorm als inhoud toe was aan vernieuwing en meer moest passen bij de huidige manieren en mogelijkheden van leren. Het voordeel van een e-learning is dat je deze op een zelf gekozen moment volgt. Dat levert direct minder inkomstenderving voor de logopedist op en daarnaast vergroot het de flexibiliteit.