Lees verder

ohra

OHRA

Zorg. Zonder. Gedoe.
Bij OHRA heb je altijd vrije zorgkeuze en ontvang je 5% korting op de OHRA Zorgverzekering. Sluit jij de OHRA Zorgverzekering af dan profiteer je ook van:

 • Tot 16,5% korting op de OHRA Aanvullende verzekering
 • De Fysio Meeneemservice
 • Gratis OHRA Gezond module; de gezonde aanvulling op je basisverzekering
 • En je bent verzekerd zonder Paarse Krokodillen

Overtuigd? In 5 minuten is het geregeld. Ga naar: https://www.ohracollectief.nl/cmhf778
Profiteer ook van OHRA Verzekeringen voor op de weg
En, niet onbelangrijk: leden ontvangen tot 10% collectiviteitskorting op verzekeringen van OHRA.

download

VvAA

NVLF-leden profiteren bij VvAA van een aantal aantrekkelijke kortingen. Bekijk hier de premies en alle wijzigingen voor 2024.

De VvAA zorgverzekering biedt NVLF-leden uitstekende dienstverlening – door klanten gewaardeerd met een 8,3 – en interessante voordelen. Zoals zeer ruime vergoedingen in de aanvullende verzekeringen. Ook kunnen zij een beroep doen op de Zorgconsulent voor persoonlijke hulp en advies, zoals informatie over behandelingen, wachtlijstbemiddeling en preventieadvies. Verder maakt de handige, vernieuwde app het declareren van zorgkosten heel eenvoudig.

 • Als NVLF lid ontvangt u 10% korting op de beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert de financiële gevolgen van schade, veroorzaakt in de uitoefening van uw beroep.
 • Als NVLF lid ontvangt u 10% korting op de rechtsbijstandverzekering bij VvAA
  Met een rechtsbijstandverzekering verzekert u zich bijv. voor juridisch bijstand bij een klacht van een patiënt, een probleem met uw zorgverzekeraar of een conflict met een medewerker.
 • Als NVLF lid ontvangt u 12% collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen van de zorgverzekering. Lees hier meer

Meer informatie vind u op www.vvaa.nl/samenwerken/nvlf of neem contact op met de VvAA Ledenservice telefoon 030-2474789 of ledenservice@vvaa.nl