Jouw praktijk vanuit juridisch perspectief?

Het is misschien niet het onderwerp waar je als logopedist de meeste energie van krijgt, maar toch is het belangrijk om je als praktijkhouder goed te verdiepen in de juridische organisatie van jouw praktijk. Als je goed inzicht hebt en weet waar je eventueel iets kunt verbeteren kom je niet voor vervelende juridische verrassingen te staan.

Sinds een aantal jaren biedt de NVLF haar leden met een eigen praktijk een gratis juridische praktijkscan aan. Tijdens deze scan wordt tijdens een telefonisch interview de organisatie van jouw praktijk vanuit een juridisch perspectief doorgenomen.

Je kunt hierbij denken aan de zakelijke verzekeringen die je hebt afgesloten en de protocollen die jouw praktijk heeft als het bijvoorbeeld gaat om de bescherming van de privacy. Tijdens dit gesprek krijg je al tips om de organisatie van de praktijk te verbeteren. Achteraf krijg je deze tips ook nog toegestuurd.

Het interview wordt afgenomen door een jurist die is verbonden aan advocatenkantoor Van As. Zij zijn geen partij in het verkopen van verzekeringen en diensten.


Interesse?

Voor meer informatie en om je aan te melden kun je een e-mail sturen naar logopedie@nvlf.nl. Vermeld daarin de volgende gegevens:

  • Naam;
  • Lidnummer;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Praktijk.

Als je je aanmeldt deelt het bureau van de NVLF jouw gegevens met het advocatenkantoor voor het maken van een belafspraak.

Voor deelname aan de juridische scan worden geen kosten in rekening gebracht.

Praktijkcheck op kostenbesparing en beloning van medewerkers

Naast de juridische scan biedt de NVLF ook een praktijkcheck op kostenbesparing en beloning van medewerkers aan. Hier vind je meer informatie.