Log in
Praktijkhouder Jasmina schreef een bedankbrief aan haar team omdat ze heel trots op hen is met name in deze moeilijke Coronaperiode.

Aan het ISTO team,

In deze periode van de Corona crisis zijn we in een nieuwe fase beland. Vandaag hebben we van onze minister president vernomen dat er een tijd van beperkte versoepeling van de maatregelen is aangebroken.

Wat dit voor ons als Logopediepraktijk ISTO zal betekenen, zullen we samen als team en met de informatie van de NVLF, verder vorm geven. Even een korte terugblik op de voorbij periode (het begin van deze crisis):

De maanden maart en april waren moeilijk en er weer veel van ons gevraagd. Naast alle reguliere werkzaamheden als logopedist kwam hierbij het thuiswerken en de omschakeling naar telelogopedie. Dus een ander contact met de cliënten, met elkaar en als team.

Door onze doorzettingskracht, de juiste instelling, kennis en professionaliteit is het ons gelukt om het hoofd boven water te houden en onze cliënten te blijven bedienen zoals dat van ons wordt verwacht.

Chapeau hiervoor!

Jullie initiatieven en motivatie in deze tijd van