Bij het samenstellen en weergeven van informatie op deze website is de meeste zorg betracht. Wij kunnen echter niet voorkomen dat de verstrekte informatie niet correct en/of up-to-date is. De NVLF kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste of onvolledige informatie. De informatie in dit overzicht is aangeleverd door de verschillende softwareleveranciers. Dit zijn gegevens van peildatum 01-09-2023. Deze website wordt jaarlijks ge-update.

Dit is fysiomanager

Fysiomanager is de nummer 1 in praktijksoftware voor paramedische beroepen. Opgericht in 2005 door bevlogen therapeuten, met als doel één centraal systeem te ontwikkelen voor (meerdere) praktijken, waarmee de administratieve lasten worden verlicht. Inmiddels heeft onze software zich ontwikkeld tot state-of-the-art praktijksoftware waarin alle functies in één systeem zijn geïntegreerd.

Eerste webbased EPD

Fysiomanager is het eerste webbased EPD; de software is vanaf het begin ook als webapplicatie ontwikkeld. Hierdoor heeft het een technologische voorsprong op andere systemen en kunnen nieuwe functionaliteiten razendsnel worden geïntegreerd. Fysiomanager is NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerde software dat voldoet aan de strengste (AVG) veiligheidseisen. Met intelligente toepassingen als een agendafunctie, EPD, verslaglegging en een complete financiële- en declaratie-administratie. Innovatieve


Specificaties