Bij het samenstellen en weergeven van informatie op deze website is de meeste zorg betracht. Wij kunnen echter niet voorkomen dat de verstrekte informatie niet correct en/of up-to-date is. De NVLF kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste of onvolledige informatie. De informatie in dit overzicht is aangeleverd door de verschillende softwareleveranciers. Dit zijn gegevens van peildatum 01-09-2023. Deze website wordt jaarlijks ge-update.

Evry B.V. is onderdeel Health Cloud Initiative, dat EPD software ontwikkelt voor professionals in de zorg. Het doel is om de zorg in Nederland te verbeteren. Dat doen we door therapeuten te ontlasten met slimme en gebruiksvriendelijke software: doordat je minder tijd kwijt bent aan je administratie, hou je meer tijd over voor je patiënten en kun je beter behandelen.

Sinds 1996 staat Evry bekend om zijn overzichtelijke software, ontwikkeld voor en samen met paramedici. Evry blijft innoveren naar de laatste wettelijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen.

Evry is er voor iedereen. Of je nu voor jezelf, een grotere praktijk of een multidisciplinaire organisatie werkt. Paramedici kiezen voor Evry omdat het een gebruiksvriendelijk en betaalbaar pakket is, dat aansluit op hun vakgebied.


Specificaties