Voor gemiddeld 24 uur per week, vanaf 1 maart 2022 voor de duur van 24 maanden.

Weet jij alles van richtlijnen in de zorg, houd jij een proces goed op koers en loop je warm om je kennis te delen met paramedici? Dan komen we graag met je in contact!

De Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) is de beroepsorganisatie van logopedisten. We behartigen de belangen van onze ruim 6.400 leden. Het verenigingsbureau is gevestigd in Woerden. Daar, maar ook online vanuit huis, werken we met veertien gemotiveerde medewerkers nauw met elkaar samen.
Onze kernwaarden zijn deskundig, betrouwbaar, betrokken en vernieuwend.

Wie zoeken wij?

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een collega die zich richt op het ontwikkelen van (paramedische) richtlijnen. Jij bent hierbij de projectmedewerker en organiseert en faciliteert samen met de projectleider het project. Vanuit jouw expertise zorg je ervoor dat het proces goed loopt, voer je onderdelen van richtlijnontwikkeling uit en ben je mede verantwoordelijk voor de eindredactie van de (deel)producten.

Als medewerker richtlijnontwikkeling werk je samen met de andere richtlijnadviseurs van het Paramedisch Platform Nederland (PPN) en KNGF en deel je kennis vanuit de NVLF om samen als paramedici ervoor te zorgen dat richtlijnen worden ontwikkeld en geïmplementeerd.

Profiel

Als NVLF willen wij goede en bruikbare richtlijnen neerzetten. We zoeken iemand die:

  • een academisch werk- en denkniveau heeft;
  • communicatief sterk is, een goed luisteraar én zich goed weet uit te drukken, zowel mondeling als schriftelijk;
  • werkervaring heeft met richtlijnen (is een pré);
  • ervaring heeft met richtlijnenmethodiek (is een pré);
  • ervaring heeft met projectmanagement (is een pré).

Je hebt een visie op de zorg- en welzijnsontwikkelingen en weet deze op een prettige manier uit te dragen en anderen daarvan te overtuigen. Daarbij ben je goed in het onderhouden van relaties, weet je goed je weg binnen de netwerken, wek je vertrouwen en ben je toegankelijk voor anderen, durf je een kritische noot te laten horen, ga je een goede discussie niet uit weg, maar kom je er altijd met elkaar uit.

Je bent scherp op deadlines en neemt waar nodig het voortouw.

Als je dan ook nog een goede schrijver bent en het niet erg vindt om af en toe ’s avonds te werken, zijn we heel benieuwd naar je en komen we graag in contact.

Wat bieden wij?

Een contract van gemiddeld 24 uur per week voor twee jaar. Salariëring is volgens de cao Sociaal werk, schaal 10, bruto € 3.142,- tot max 4.712,- per maand bij een 36-urige werkweek. We hebben een eigen personeelsreglement met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden onder andere de mogelijkheid tot (gedeeltelijk) thuiswerken en zorgen voor een goed ingerichte thuiswerkplek.


Ben jij degene die wij zoeken?

Stuur dan vóór 31 januari 2022 je CV en motivatie naar Boudewijn de Ridder, verenigingsmanager, via b.deridder@nvlf.nl.  Ook voor vragen kun je contact met hem opnemen via 0348-45 7070 of  06-45 182 852.

De eerste gesprekken vinden begin februari plaats.