Dit jaar wil het bureau van de NVLF alle teksten op de website logopedie.nl controleren en indien nodig updaten. Daarvoor zijn we op zoek naar derdejaars of vierdejaars studenten logopedie, die dit als bij- of vakantiebaantje willen doen.

Wat is de bedoeling?
We vragen deze studenten om een of meerdere teksten willen controleren. Je kunt zelf aangeven welke pagina(‘s) je zou willen doen. Het is de bedoeling dat je de tekst leest en met jouw vakinhoudelijke kennis controleert of de inhoud nog klopt. Mocht de informatie op die pagina verouderd zijn, dan vragen we je te markeren welk tekstdeel volgens jou niet (meer) klopt en een voorstel te doen voor de aanpassing. Dit hoeft niet in perfect Nederlands, dat is de volgende stap, die door een ervaren tekstschrijver zal worden uitgevoerd.

Hoe lang ben je hiermee bezig?
Dat ligt eraan hoeveel teksten jij voor je rekening wil nemen. En natuurlijk of de tekst nog helemaal up to date is. Als een tekst nog helemaal in orde is kan het heel snel gaan. Maar als er iets aangepast of toegevoegd moet worden zal je iets meer tijd kwijt zijn. Neem om een idee te krijgen van de lengte van de teksten even een kijkje op www.logopedie.nl.

Vergoeding€12,50 per uur

Interesse?
Neem contact op met het bureau van de NVLF via communicatie@nvlf.nl.