Log in
'Ik ben Nathalie Verstegen. Mijn leven is anders, maar ook weer helemaal niet. Aan de buitenkant zijn dingen anders, maar mijn gevoelens, behoeften, ideeën en verlangens zijn hetzelfde als die van ieder ander. Ik ben iemand die heel goed weet wat en hoe ze de dingen wil hebben. Maar omdat ik niet fysiek kan praten, moet ik op een andere manier communiceren.

Ik ben iemand die er, ondanks mijn beperking, veel waarde aan hecht om als een gelijkwaardig persoon te worden gezien. Ik ben iemand die heel goed weet wat en hoe ze de dingen wil hebben. Bij de uitvoering zal ik alleen altijd mensen nodig hebben die me assisteren, maar bij mij staat zelfregie hoog in het vaandel.

Sinds mijn middelbare schooltijd heb ik al assistentes die me bij de praktische dingen assisteren. Mijn eerste assistent is al veertien jaar bij mij. Doordat ik op mijn werk altijd iemand bij me in de buurt heb, kan ik de dingen beter en sneller doen op de manier zoals ik ze wil. Ik denk dat de relatie die je met een assistent hebt een heel bijzondere is omdat je heel dicht bij iemand staat, maar het blijft ook gewoon een werkrelatie.

Ik ben ook iemand die graag onder de mensen is en dingen onderneemt. Ik heb een aantal vrienden waarmee ik veel optrek.