Log in
Eva Legierse studeerde in 2015 als logopedist af aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna ging ze aan de slag in Logopediepraktijk Peter Helderop. Volgens Eva wordt social media ook binnen logopedie steeds belangrijker. Lees haar blog.

Eva behandelt kinderen en volwassenen met spraak- en taalstoornissen, afwijkende mondgewoonten, stemproblemen, stotteren, gehoor en lees- en schrijfproblematiek.

‘De praktijk heeft verschillende vestigingen. Ik werk in Vlaardingen, Rijswijk en ’s-Gravenzande. Lekker afwisselend dus. Een van onze praktijken is gevestigd bij een tandartspraktijk. Daar geef ik therapie die gericht is op het versterken van de oro-faciale musculatuur. Samen met een collega ben ik ook praktijkmanager. Dit betekent dat we ons bezighouden met de ontwikkeling van de praktijk en de professionele ontwikkeling van collega’s. Dat is een mooie aanvulling op mijn eigen werk als behandelaar.

We zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden om logopedie onder de aandacht te brengen. Sindskort verzorg ik met twee collega’s de facebookpagina ‘Logopraat’. Speciaal daarvoor hebben we een korte video opgenomen over spraak-taalontwikkeling bij baby’s van 0 tot 6 maanden. Dit is een mooie manier om voorlichting te geven over hoe je problemen bij