Creavatie! Creatief innoveren in de logopedie

Iedereen komt in het werk of privé vragen tegen waarvoor een oplossing bedacht moet worden. Onbewust kies je meestal uit een beperkt aantal oplossingen. Tijdens deze training leer je routines in jouw denken herkennen en doorbreken. 

Er wordt kort ingegaan op de werking van de hersenen in relatie tot creatief denken en de algemene principes van Creatief Denken. Daarna doorloop je een creatief proces aan de hand van een werk gerelateerde vraag die je zelf meeneemt. Ontdek hoe beelden, superhelden en het dierenrijk jou kunnen helpen om vraagstukken op te lossen. Er worden methodes uitgelegd die tijdens het werk en thuis makkelijk toe te passen zijn.

De zorgwereld verandert. Stimuleer jouw creatief denken om in te kunnen spelen op deze veranderende zorgwereld. Reis naar onbekende bestemmingen, doorbreek je routines en stimuleer je creativiteit. Kom tot ideeën en werk deze uit tot innovaties binnen het logopedisch landschap. Te groot en te breed? Kom dan tot innovaties of oplossingen binnen jouw werkomgeving.

Huiswerk: (ontvangen deelnemers twee weken voor aanvang training).

  1. Deelnemers schrijven op maximaal 1 A4 drie persoonlijke vragen waar men tijdens de training mee wil werken. Deze vragen zijn bij voorkeur werk gerelateerd, maar mogen ook betrekking hebben op de privé situatie.
  2. Deelnemers kijken om zich heen om te zoeken naar 1 innovatie, dan wel creatieve oplossing, die hun aanspreekt. Deze innovatie hoeft niet werk gerelateerd te zijn, mag wel.

Voor wie: Logopedisten uit alle werkvelden . Maximaal 10 deelnemers.

Op al onze cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Duur: 6 uur

Accreditatie wordt aangevraagd.

Datum en tijdstip:
2019-09-27T09:30:00 2019-09-27T16:00:00
Locatie:
NVLF
Adres:
Steinhagenseweg 2b
3446 GP WOERDEN
Nederland
Aanmeldperiode:
2018-10-22T00:00:00 2019-09-13T23:59:00