PPN startersdag (voor studenten en net afgestudeerden)

(Bijna) Afgestudeerd, en dan?!
Studeer je bijna af en wil je in de eerstelijn aan de slag? Of werk je als logopedist in dienst en wil je voor jezelf beginnen? Kom dan naar de PPN-Startersdag!

Op vrijdagavond 22 juni organiseert Paramedisch Platform Nederland (PPN), in samenwerking met de VvAA, een startersdag gericht op ondernemen in de eerstelijnszorg én op onderlinge multidisciplinaire samenwerking.

‘Starten en samenwerken in de eerstelijn!’
Het Paramedisch Platform Nederland (PPN), organiseert in samenwerking met de VvAA, deze Startersdag gericht op ondernemen in de eerstelijnszorg én op onderlinge multidisciplinaire samenwerking. De federatie PPN is in 2015 opgericht door vijf paramedische beroepsverenigingen: EN (ergotherapeuten), NVD (diëtisten), NVH (huidtherapeuten), NVLF (logopedisten) en VvOCM (oefentherapeuten).

Wegwijs in de eerste lijn
Je maakt deze avond kennis met diverse aspecten van ondernemen in de eerstelijn. Via lezingen en workshops kom je te weten wat er in zo’n beginfase allemaal komt kijken op het gebied van administratie, contracten, wetgeving, financiën & juridische zaken, marketing & sociale media en registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast staat de multidisciplinaire samenwerking in de zorg centraal en hoe je dat kunt vormgeven vanuit een eigen praktijk.

Netwerken
PPN-Startersdag bied je een unieke kans om met collega’s van de andere disciplines te netwerken. Ook maak je kennis met de NVLF.

Datum & tijd
Vrijdag 22 juni 2018, van 16.00 tot 21.00, Thema: (bijna) afgestudeerd, en dan?!  Doelgroep: studenten en/of net afgestudeerd.

Kosten
€ 25,- voor leden en € 35,- voor niet leden

Ga naar de PPN-website voor meer informatie.

Datum en tijdstip:
2018-06-22T16:00:00 2018-06-22T21:00:00
Locatie:
VvAA
Adres:
Orteliuslaan 750
3528 BB Utrecht
Aanmeldperiode: