Log in
Logopedie is niet zomaar een vakgebied. Het werk van de logopedist maakt verschil in het leven van anderen. Met veel passie zetten logopedisten zich er dagelijks voor in. Daarom is het belangrijk dat het beroep behouden blijft én aantrekkelijk blijft om te beoefenen. We bespreken de huidige situatie van het beroep en denken na over een invulling voor de toekomst. Doe jij mee? We zijn benieuwd naar jouw mening!
Redactie

Op de laatste dag van de zomer, dinsdag 20 september 2022, organiseren de NVLF en de samenwerkende hogescholen de Zomertoer 2022, van 17.00 tot 21.30 uur. Op acht plaatsen in het land en tegelijkertijd toch gezamenlijk. Een unieke combinatie van fysieke bijeenkomst en een online programma. Op een hoge­school in jouw regio krijg je informatie over de opleiding. En is er veel ruimte voor ontmoeting van (toekomstige) collega’s. Vanuit de hogeschool neem je vervolgens online deel aan landelijke meningspeilingen en discus­sies. We gaan met elkaar in gesprek over de gewenste invulling van de logopedische zorg in Nederland. Ben jij erbij? Het gaat immers over jouw toekomst!

Meer informatie over het programma van de hogeschool bij jou in de buurt én de mogelijkheid om je direct aan te melden vind je op