Log in
voordat we de deuren van het nvlf jaarcongres openen, wordt er achter de schermen nog hard gewerkt om er een inspirerend congres van te maken. we kijken mee met liesbeth zoontjens, lid van de programmacommissie en ina niks, projectleider voor het jaarcongres.
Redactie

Ina Niks is in haar rol verantwoordelijk voor dé dag voor logopedisten. `Met dit jaarcongres borduren we verder op wat er vorig jaar is neergezet. Die lijn zetten we door. We willen met vorm en inhoud ook dit jaar weer impact hebben. Dat doen we enerzijds door de succesformule van vorig jaar voort te zetten. Anderzijds door invulling te geven aan de wensen van onze leden zoals die in de evaluatie naar voren kwamen. De veranderingen in het programma van dit jaar komen letterlijk uit de koker van de leden zelf´, vertelt Ina.

Met elkaar iets nieuws neerzetten. dat is voor iedereen spannend

Dit jaarcongres is een échte NVLF bureauproductie. Dat betekent voor Ina nogal wat in de organisatie. Ze knikt: `Daar zit natuurlijk ook mijn uitdaging. We werken met elkaar aan het jaarcongres. Ik neem de collega´s van het bureau mee en betrek ze overal bij. Dat moet ook, vind