Log in
Liefhebbers lopen langzaam warm voor het Eurovisiesongfestival, dat plaatsvindt van 12 tot en met 16 mei. Een primeur bij de 65ste editie is de aanwezigheid van logopedisten Marjan Oosterbaan en Barbara Goes, die deelnemers hun expertise aanbieden.
Suus van Geffen
Ingehaald door de actualiteit
Op het moment dat dit tijdschrift samengesteld werd, was nog niet duidelijk of door de uitbraak van het coronavirus er mogelijk veranderingen zouden zijn met betrekking tot de organisatie van het Eurovisiesongfestival. De redactie hoopt natuurlijk dat de actualiteit passend zal blijven met de inhoud van dit interview. De kans die geïnterviewden zagen en hebben aangegrepen om dit unieke initiatief tot stand te brengen blijft de moeite waard om over te berichten.

Terwijl Duncan Laurence uitzinnig van vreugde de trofee in de lucht stak in Tel Aviv, begonnen in Nederland bij wijze van spreken de eerste voorbereidingen voor het Eurovisiesongfestival 2020. Logopedisten Marjan Oosterbaan en Barbara Goes hadden op dat moment nog geen idee dat zij daar hun diensten zouden gaan aanbieden. Maar toen eenmaal duidelijk werd dat Rotterdam het episch centrum van het internationale liedjesfestijn zou worden, borrelden de eerste ideeën op. ‘We hebben contact opgenomen met de