Log in
Wil jij graag op een laagdrempelige manier bijdragen aan het beleid van de vereniging? Het werkveld vertegenwoordigen en ervoor zorgen dat signalen uit de werkvelden de NVLF bereiken? Of met het verenigingsbestuur van gedachten wisselen over de strategie en hoe de vereniging het verschil kan maken?
Redactie

En ontmoet je graag nieuwe enthousiaste col­lega’s met wie je kunt sparren over belangrijke onderwerpen in het werkveld? Bezoek dan eens de pagina met vacatures binnen de NVLF (www.nvlf.nl/nvlf-vacatures). Op dit moment zoeken we nog leden voor de klankbordgroepen, voor de ledenraad en voor de commissie Sociaal Economische Belangenbehartiging (SEB). Want: De NVLF is er voor jou: en samen bereiken we nog meer. Hieronder lees je waar we jouw bijdrage heel goed kunnen gebruiken!

Klankbordgroepen

Het NVLF-bestuur en -bureau zijn op zoek naar nieuwe leden voor de klankbordgroepen voor de werkvelden onderwijs en gezondheidszorg. Zou jij actualiteiten uit jouw werkveld en jouw praktijkervaringen en ideeën willen delen met het bestuur en het bureau van de NVLF?