Log in
Tot 8 september kunt u uw bijdrage aan logopedische vakinhoud indienen om kans te maken op de Branco van Dantzigonderscheiding. Heeft u een uitzonderlijk verdienstelijke bijdrage geleverd aan de vakinhoudelijke verbreding en verdieping van de logopedie? Meldt u dan nu aan.
Redactie

U kunt meedoen als u gediplomeerd logopedist bent. Het is ook mogelijk om als groep een gezamenlijk product in te leveren. Wanneer u dat doet, moet minstens één lid van de groep gediplomeerd logopedist zijn.

Inzendingen kunnen tot 8 september worden ingezonden via logopedie@nvlf.nl. De winnaar wordt op vrijdag 8 november 2019 bekend gemaakt tijdens het NVLF jaarcongres.

De Branco van Dantzigonderscheiding wordt toegekend aan één logopedist of een groep gediplomeerde logopedisten die een uitzonderlijk verdienstelijke bijdrage heeft of hebben geleverd aan de vakinhoudelijke verbreding en verdieping van de logopedie.

Prijs

De winnaar krijgt een onderscheiding en een geldbedrag van €1.250,-

Branco van Dantzig

Branco van Dantzig was een Nederlands zangen spreekpedagoge. Ze werd gezien als een van de grondleggers van het Nederlandse spraakonderwijs en kreeg het predicaat ‘Moeder van de Nederlandse logopedie’. Branco van Dantzig is één van de oprichters van de NVLF. Zij