Lees verder

De zomer is in aantocht en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe editie van de Zomertoer Logopedie! Dit jaar is de bijeenkomst volledig online en kun je op 15, 23 en 24 mei deelnemen aan één van de drie bijeenkomsten, voor de verschillende regio’s. Het thema is ‘Logopedie Binnenstebuiten’.

Kennis en inzichten delen: van buiten naar binnen en van binnen naar buiten

Het doel van de Zomertoer Logopedie is om logopedisten uit de regio’s samen te brengen en kennis en inzichten te delen over de meest actuele thema’s rondom logopedie. Het evenement biedt een kans om je netwerk uit te breiden en waardevolle input te leveren voor ons vakgebied. Jullie leren hiervan én wij halen op wat er speelt binnen het werkveld en welke behoeften er zijn! Van buiten naar binnen én van binnen naar buiten dus.

Onder de deelnemers verwachten we studenten, docenten logopedie, logopedisten uit eerstelijnspraktijken, zorginstellingen en onderwijs. Een diverse en interessante samenstelling dus!

Online World Cafés met veel interactie

We willen informatie ophalen rondom acht actuele thema’s. Dit gaan we op interactieve en creatieve manier doen, waarbij je zelf actief met de thema’s aan de slag gaat aan een virtuele tafel.

De thema’s die we bespreken? Leven Lang Ontwikkelen, Scholierencampagne, Stagiaires als werknemers, Toekomst van de Logopedie, Innovatie in de logopedie, Samenwerken in de regio, Positionering van de beroepsvereniging voor de toekomst en Evidenced Based Practice. Bureau STORMPUNT begeleidt ons hierbij.

Meld je snel aan!

Het belooft een boeiende ervaring te worden. Wil je meedoen, meld je dan snel aan. Er kunnen per bijeenkomst 64 deelnemers meedoen. Mocht je niet bij de bijeenkomst voor jouw regio aanwezig kunnen zijn, dan zetten we je op de wachtlijst voor een andere bijeenkomst. En als er een plekje vrijkomt, kun je daar aansluiten.

Geen tijd om mee te doen of zijn er geen plaatsen meer beschikbaar?

Geen probleem. Aan het eind van de drie bijeenkomsten worden de belangrijkste uitkomsten samengevat en gedeeld in de nieuwsbrief. In het najaar van 2023 zullen we tijdens een online de uitkomsten terugkoppelen en vervolgacties aangeven.

Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van de Zomertoer Logopedie 2023. Wij zien je graag daar!

15 mei 2023       Noord-Holland en Utrecht (Pro Education Amsterdam, Hogeschool Utrecht)
Meld je aan

16 mei 2023      Gelderland en Noord-Brabant (Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), Fontys Hogeschool Eindhoven). Deze bijeenkomst is geannuleerd (zie nieuwsbericht)

23 mei 2023      Zuid-Holland (en Zeeland), Flevoland en Overijssel (Hogeschool Rotterdam, Windesheim (Almere en Zwolle)
Meld je aan

24 mei 2023       Groningen (en Friesland en Drenthe) en Limburg (Hanzehogeschool Groningen en Zuyd hogeschool Heerlen)
Meld je aan