Lees verder

Op dinsdag 15 september (19.00-20.00 uur) organiseert de NVLF in samenwerking met het Kwaliteitsregister Paramedici een webinar waarin vragen over de nieuwe kwaliteitscriteria worden beantwoord. Accreditatie is inmiddels goedgekeurd voor 1 punt.

Sinds 1 juli 2020 is er een nieuwe set kwaliteitscriteria. In de criteria staat beschreven waar je als logopedist aan moet voldoen om geregistreerd te worden of te blijven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het gaat dan om criteria voor werkervaring en deskundigheidsbevordering. De nieuwe set heeft veel voordelen ten opzichte van de oude. Zo zijn de activiteiten voor deskundigheidsbevordering uitgewerkt en aangepast. Het Kwaliteitsregister Paramedici heeft bewust de koers gezet op vereenvoudiging van de activiteiten en vermindering van de administratieve lasten. Zij vinden het belangrijk dat kwaliteitsregistratie de logopedisten niet te veel tijd kost.

Door middel van een webinar op dinsdag 15 september, van 19.00u tot 20.00u, willen het Kwaliteitsregister Paramedici en de NVLF de meest opvallende veranderingen bespreken en vragen beantwoorden. Karin Verkleij (KP) en Yvonne Brookman (NVLF) zullen jullie vragen over de nieuwe kwaliteitscriteria beantwoorden.

* Meld je hier aan voor het webinar.

* Stel hier je vragen voor het webinar.

Kun je deze webinar niet volgen de 15e?
Geen probleem, het webinar wordt opgenomen. In de nieuwsbrief van 22 september sturen we een ‘terugkijk-link’.