Lees verder

Zakelijke en zachte kant

Tijdens dit webinar nemen Annette van Ginkel,  teamcoach en consultant bij VvAA en Michel Fortman, jurist en verzuimspecialist, de werkgevers mee in zowel de zachte als de zakelijke kant van ‘het borgen van hun menskracht’ tijdens en na COVID-19:

 

  • Als het gaat om de zakelijke kant van verzuim: met welke risico’s moet je als werkgever rekening houden, hoe gaat het bij andere praktijkhouders op het vlak van verzuim? Welke stappen doorloop je op het moment dat je te maken krijgt met verzuim bij medewerkers? Waar betaalt de verzekeraar aan mee bij re-integratie? En nog veel meer praktische vragen.
  • En als we kijken naar de samenwerking en het (zoveel mogelijk) voorkomen van verzuim: Hoe blijf je optimaal samenwerken binnen de praktijk, ook in deze fase van COVID-19? Hoe borg je het onderling begrip en zorg je voor goede en soepele samenwerking binnen het team? En wat kun je als werkgever doen om uitval te voorkomen?

Kortom, een heel praktisch en hands-on webinar waarbij er veel ruimte is voor interactie en het stellen van vragen aan de sprekers.

Na afloop van het webinar ontvangen de deelnemers nog een aantal informatieve mailings met concrete tips en adviezen en een case op dit vlak. Deelname aan het webinar is gratis. Voor meer informatie zie https://www.vvaa.nl/voor-leden/agenda/webinar-samenwerking-en-verzuimpreventie. Het webinar richt zich op werkgevers in de hele 1e lijn: vaak zijn de praktijken te klein voor een eigen hr-adviseur, maar ze lopen wel tegen dezelfde problematiek aan als grote werkgevers, alleen minder vaak en daarom hebben zij minder ervaring met de aanpak van hr-problematiek, zoals verzuim.