Lees verder

Als paramedicus wordt er steeds meer een beroep gedaan op je communicatie- en coachvaardigheden. Op jouw talent om te luisteren, te communiceren, te motiveren en om jouw boodschap telkens weer goed over te brengen. Niet alleen aan je cliënten, maar ook aan de ouders of kinderen van je cliënten, aan de mantelzorgers, verzorgend personeel of artsen.

Maar bovenal wil jij je contact en communicatie met je client verdiepen. Want soms is het gewoon lastig om een ander te begrijpen of om duidelijk te maken wat je bedoelt. Sommige cliënten kunnen ogenschijnlijk hardnekkig vastzitten in gedrag dat niet helpt of kun je maar lastig bereiken.

Andere cliënten gedragen zich passief of negatief terwijl jij ziet dat er zoveel mogelijk is.

Waarom deze cursus

NLP is een zeer beproefde en bewezen methodiek die je helpt om op een diepere laag communicatie en gedrag beter te begrijpen, zodat jij effectiever en flexibeler om kunt gaan met al die verschillende typen mensen die jij tegenkomt.

Deze training is precies de juiste voor jou als je nieuwsgierig bent wat je als zorgprofessional nog meer kunt bereiken en omdat je nog beter wilt begrijpen en ervaren hoe communicatie werkt. Je krijgt daarnaast en goed beeld van wat NLP is en wat je ermee kunt.

Met als resultaat dat je jouw coachvaardigheden kunt aanscherpen. Zoals een kok zelf continu zijn messen blijft slijpen, zo belangrijk is het dat je als therapeut jezelf blijft ontwikkelen om het beste uit jezelf en je cliënten te halen.

Lees hier meer en meld je aan