Lees verder

Het programma Organisatiegraad organiseert komende zomer een eigen symposium voor paramedici die samenwerken in de regio.

Een symposium in festivalsfeer & met verschillende workshops!

Datum: Zaterdag 24 juni, van 10.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: Prodentfabriek Amersfoort
Het symposium is gratis voor paramedici en betrokkenen bij het programma Organisatiegraad

Het blokkenschema voor 24 juni is af! Nog 11 dagen en dan begint het Symposium Samen sterk in de regio. Het eerste en enige symposium van Organisatiegraad. Voor alle paramedici én in festivalsfeer. En bij die sfeer hoort een blokkenschema. Bekijk alvast welke workshops je wilt volgen, op de dag zelf bepaal je je eigen plan. Bekijk het overzicht hier. Er is nog plek!

Nieuws over het Symposium Samen sterk in de regio: de eerste workshop is bekend!

Het Programma Organisatiegraad organiseert op zaterdag 24 juni het Symposium Samen sterk in de regio. De NVLF werkt mee aan het programma en daarom nodigen we je uit om je ook in te schrijven. Het Symposium is opgebouwd uit interactieve workshops die in het teken staan van samen doen. In april en mei worden alle workshops en het blokkenschema bekend gemaakt. Een eerste titel is al bekend: tijdens de workshop ‘Durftevragen’ stel je – de titel verraadt het al – de andere deelnemers van de workshop een vraag. Een vraag waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Tegelijkertijd deel je zelf kennis of ervaring: want wie weet heb jij het antwoord op een vraag van een ander. Lees meer over deze workshop en het symposium op Organisatiegraad.nl.

Mensen en wensen komen bij elkaar, net als oplossingen

Tijdens de workshop ‘Durftevragen’ stel je – de titel verraadt het al – de andere deelnemers van de workshop een vraag. Een vraag waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Tegelijkertijd deel je zelf kennis of ervaring: want wie weet heb jij het antwoord op een vraag van een ander. De workshop staat onder leiding van een Durftevragen-begeleider.

Dit zijn de principes van de workshop
– Mensen vinden het leuk om elkaar te helpen
– Groei begint met geven
– Het stellen van de juiste vraag levert het beste resultaat
– Waarde uitwisselen genereert energie

Na de workshop neem je een flip-over vol persoonlijk tips, ideeën en contacten mee. En ben je een stuk wijzer.

Voor wie is deze workshop?
Voor alle paramedici, met of zonder vraag. Heb je geen vraag of wens? Dan deel je kennis. Heb je wel een vraag? Dan stel je die en natuurlijk kun je ook kennis delen.

Goed om te weten
Deze workshop is één van de workshops waaraan je tijdens het symposium deel kunt nemen. Een groep bestaat bij Durftevragen uit 10-15 personen. We zullen tijdens het symposium twee van deze workshops organiseren. Je hoeft je nog niet op te geven. Ruim voor het symposium ontvangen alle deelnemers een blokkenschema waarin alle workshops staan, tijdens de dag bepaal je je eigen plan.

Kom naar het symposium
Heb je je nog niet aangemeld voor het Symposium Samen sterk in de regio? Doe dat dan nu! (Link naar aanmeldpagina: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-symposium-samen-sterk-in-de-regio-539271424347)
Meer informatie over het Programma Organisatiegraad vind je op de website Organisatiegraad.nl en het Platform Samen sterk in de regio.