Lees verder

Samen Digitaal Veilig helpt niet alleen met het nemen van concrete stappen ter verbetering van de digitale veiligheid van ondernemers, maar informeert ook over belangrijke toekomstige ontwikkelingen. Eén van die belangrijke ontwikkelingen is de aankondiging van NIS2 wetgeving uit Europa.  

Er is al veel over deze nieuwe wet geschreven, maar op welke manier krijgen ondernemers met deze wet te maken? En wat is de laatste stand van zaken? We zorgen ervoor dat je weer helemaal op de hoogte bent. 

Op dinsdag 5 september vindt er tussen 10.00 en 11.00 uur een informatieve online sessie plaats, waarin we een overview geven van de wet en laten zien hoe dit van invloed kan zijn op ondernemers en dus jullie leden. 

Zowel gebruikers, partners, leden van partners als andere geïnteresseerden zijn welkom bij het Webinar. Binnenkort ontvangen jullie als Partners van Samen Digitaal Veilig gedetailleerde informatie en communicatieberichten, waarmee de leden op de hoogte kunnen worden gebracht. Vergeet ook niet om eventuele sub-branches op de hoogte te brengen.

Om er zeker van te zijn dat je het niet mist, raden we je aan jezelf alvast aan te melden via onderstaande link: 

Nu aanmelden