Lees verder

Janneke de Waal-Bogers (logopedist en bestuurslid van de NVLF), Charlotte Piers en Martijn Ouburg (beide communicatieadviseur), zijn dan beschikbaar voor bijvoorbeeld vragen over profileren van je praktijk, communicatiemiddelen, inzetten van sociale media, etc.

Wil je deelnemen aan dit online spreekuur? Meld je aan via communicatie@nvlf.nl o.v.v. NVLF Spreekuur (Marketing)communicatie van eigen praktijk. De eerste 30 aanmeldingen krijgen op de dag zelf een Zoomlink toegestuurd.

Voor alle leden die graag meer informatie hadden gewild over logopedie in het onderwijs, geen zorgen. Volgende maand doen we opnieuw een poll voor het Online Spreekuur van oktober en daarin nemen we het onderwerp ook weer mee.

Oorsprong spreekuur
Door de coronabeperkingen werden vorig jaar door de NVLF veel bijeenkomsten online georganiseerd, zoals webinars, de klankbordgroep bijeenkomsten en het congres. Dit werd door velen als positief ervaren, voornamelijk ook door het ontbreken van reistijd en verkeersdrukte. Een fysieke bijeenkomst bijwonen was voor de coronacrisis een aanzienlijke tijdsinvestering en beperkte daarmee de hoeveelheid aanwezigen. Meepraten vanuit huis kost veel minder moeite. Zodoende ontstond het plan om de leden vaker tussentijds te bevragen in een online spreekuur. Op deze manier blijven we als vereniging nog meer in contact met de leden en leden kunnen op een makkelijke en toegankelijke manier hun vragen stellen en/of tips en suggesties delen. De onderwerpen voor het spreekuur kunnen heel breed of juist heel specifiek, op een actualiteit, worden ingestoken.