Lees verder

Elke derde donderdag van de maand organiseert de NVLF een online spreekuur van 19.00-20.00 uur over een vooraf bepaald onderwerp, deze keer Logopedie in het onderwijs. Je kunt je hiervoor aanmelden om in gesprek te gaan, vragen te stellen of suggesties te doen.

Deze maand is het onderwerp van het online spreekuur Logopedie in het onderwijs. Marliek Schulte en Gertjan Sinke, beleidsadviseurs van de NVLF zijn dan beschikbaar voor vragen, zoals: Hoe kunnen we het belang van logopedie in het onderwijs zichtbaar houden? Wat doet de vakbond voor logopedisten in het onderwijs? Hoe komen we tot een goede samenwerking tussen onderwijs en eerstelijns logopedisten?

Wil je deelnemen aan dit online spreekuur? Meld je aan via communicatie@nvlf.nl o.v.v. Logopedie in het onderwijs. De eerste 30 aanmeldingen krijgen op de dag zelf een Zoomlink toegestuurd.

Oorsprong spreekuur
Door de coronabeperkingen werden vorig jaar door de NVLF veel bijeenkomsten online georganiseerd, zoals webinars, de klankbordgroep bijeenkomsten en het congres. Dit werd door velen als positief ervaren, voornamelijk ook door het ontbreken van reistijd en verkeersdrukte. Een fysieke bijeenkomst bijwonen was voor de coronacrisis een aanzienlijke tijdsinvestering en beperkte daarmee de hoeveelheid aanwezigen. Meepraten vanuit huis kost veel minder moeite.

Zodoende ontstond het plan om de leden vaker tussentijds te bevragen in een online spreekuur. Op deze manier blijven we als vereniging nog meer in contact met de leden en leden kunnen op een makkelijke en toegankelijke manier hun vragen stellen en/of tips en suggesties delen. De onderwerpen voor het spreekuur kunnen heel breed of juist heel specifiek, op een actualiteit, worden ingestoken.