Lees verder

Het jaar 2020 gaat de geschiedenisboeken in als de grootste stresstest die ons zorgsysteem in tijden heeft ondergaan. Als er een ding is dat de coronacrisis heeft laten zien, is dat innoveren niet alleen nodig, maar ook mogelijk is. In recordtempo is er in alle gelederen van de zorg gewerkt aan slimme oplossingen en (digitale) zorg op afstand.

De komende tijd staan we voor de opgave om die versnelling door te zetten en niet terug te vervallen in oude werkwijzen. Zeker met het oog op de toenemende schaarste op de arbeidsmarkt en de veranderende zorgbehoeften. Voor de organiseerbaarheid van de zorg is het belangrijk om te blijven innoveren. Met altijd in het achterhoofd dat de zorg aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van de patiënt. Dus digitaal ondersteunde zorg waar wenselijk en mogelijk, fysieke zorg waar nodig. De keuze tussen digitale en fysieke zorg ligt in de dialoog tussen patiënt en zorgverlener(s).

Maar hoe pakken we dat aan? Welke uitdagingen gaan we tegenkomen en waar zitten oplossingen? Hoe voorkomen we dat we te snel vervallen in bestaande concepten en werkwijzen? En hoe krijgen we het gesprek over slimme, digitale zorg tussen patiënt en zorgverlener op gang? Hierover gaat Simon Broersma (Skipr) op dinsdag 27 oktober in gesprek met Wiro Gruisen (regiomanager bij CZ) en Joris Arts (manager bij DiSofa online therapie).

Tijdens het webinar worden praktische tips gegeven, zodat je de volgende stap kan zetten naar de Juiste Zorg op de Juiste Plek.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.