Lees verder

Op woensdag 22 juni, van 19.00 tot 20.30 uur, organiseert de NVLF weer een inspiratiesessie. Het onderwerp van deze sessie is beeldbellen via een behandelplatform voor logopedie. Tijdens dit webinar geven Mieke Moerman en Guy Kessels een beter zicht op wat het platform is en wat het kan betekenen in jouw dagelijks werk.

Onze gasten zijn Mieke Moerman en Guy Kessels. Mieke  is bedenker en eigenaar van TelePHON.digital. Dit is webapplicatie voor (veilig) beeldbellen met een elektronisch dossier met handige agenda- en facturatiefunctie en een selectie van kant en klare methodes en hulpmiddelen.

Guy Kessels, hij is eigenaar van de logopediepraktijk Logopedica. Guy heeft meegewerkt aan een pilot van TelePHON.digital.     

TelePHON.digital is een voorbeeld van alle mogelijkheden die ehealth of hybride zorg te bieden heeft. Onder leiding van Yvonne Brookman (beleidsadviseur NVLF) bespreken de gasten de mogelijkheden, voor- en nadelen van ehealth of hybride zorg. Wat kan beeldbellen opleveren voor cliënt en logopedist? Zijn online behandelingen te combineren met fysieke behandelingen? En meer…

Deze webinar is geaccrediteerd voor 1,5 punt.

Meld je hier aan voor het webinar; Inspiratiesessie Beeldbellen.

NVLF SPIL en Inspiratiesessies

Om innovatieve ideeën te faciliteren lanceerde de NVLF in maart 2020 het Stimuleringsprogramma Innovatie Logopedie (SPIL). Hiermee willen we bereiken dat innovatieve ideeën van logopedisten opgepakt en uitgevoerd worden. Sinds 2021 organiseert het bureau van de NVLF in het verlengde daarvan inspirerende webinars, waarin logopedie gerelateerde en niet logopedie gerelateerd innovaties worden gepresenteerd. Ook dit jaar staan het SPIL en de inspiratiesessies weer op het programma.

​​​​​​​Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon

Dit Webinar is uitsluitend bestemd voor leden van de NVLF. Deelname is gratis als onderdeel van het NVLF-lidmaatschap.  

Het minimumaantal deelnemers bedraagt 15. Mocht het minimumaantal deelnemers een week voor aanvang niet worden behaald dan behoudt de NVLF zich het recht voor het Webinar te annuleren.