Lees verder

4 november 2021 van 13:30 -16:30 wordt er een gratis workshop ‘Succesvolle VEZN-subsidie schrijven’ aangeboden voor iedereen die een plan heeft om de (eerstelijns)zorg te vernieuwen of te veranderen in Zuid-Nederland.

Wij delen graag de onderstaande informatie:

Heb je een goed idee voor de eerstelijnszorg? Misschien kan de VEZN-subsidie je helpen!

Heb je plannen of ideeën die de eerste lijn in Zuid-Nederland versterken? Of denk je aan een project waar de eerstelijn bij betrokken is? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een subsidie vanuit de VEZN (Versterking Eerste lijn Zuid-Nederland). Deze subsidie is bedoeld voor projecten waarmee ontwikkelingen en innovaties in de eerste lijn gestimuleerd worden. Of de vraag gehonoreerd wordt staat of valt met een goede aanvraag. Maak gebruik van ons gratis aanbod voor de workshop ‘Succesvolle VEZN-subsidieaanvraag schrijven’ op donderdag 4 november a.s.

Lees meer>>
Direct inschrijven>>

Het doel van deze subsidie is het faciliteren van initiatieven in de eerste lijn om de zorg nu en in de toekomst toegankelijk en betaalbaar te houden. Het gaat vaak om projecten die te maken hebben met persoonsgerichte zorg, verplaatsen, vervangen of voorkomen van zorg, stimuleren van zelfmanagement, wijkgerichte samenwerking of het implementeren van best practices.

Hulp bij aanvraag
Hoe zorg je er nou voor dat jouw VEZN-subsidieaanvraag van begin tot eind klopt? Dat hij voldoet aan alle eisen van de subsidieverstrekker? Waar moet je dan op letten en hoe pak je dat aan? In onze workshop ‘Succesvolle VEZN subsidieaanvraag schrijven’ krijg je concrete handvatten en loop je met een goede basis de deur uit om jouw subsidieaanvraag te kunnen doen. Je gaat namelijk met je eigen plan of idee aan de slag. Op onze website vind je hierover meer informatie.

Datum: 4 november 2021
Tijd: 13.30 – 16. 30 uur
Gratis

Herkomst VEZN
Sinds 2005 zijn de zorgverzekeraars verantwoordelijk voor de inzet van zogenaamde ‘eerstelijns ondersteuningsgelden’. In Zuid-Nederland werken CZ en VGZ samen om dit geld op een goede manier in te zetten. Het wordt namens álle zorgverzekeraars ingezet; het komt dus niet alleen ten goede aan eigen verzekerden, maar aan alle inwoners van een regio.

Lees meer over de VEZN-subsidie>>
Direct inschrijven>>