Lees verder
De Clinical Evaluation of Language Fundamentals, CELF-5-NL, is een nieuwe versie van de complete test voor de beoordeling van de taalvaardigheid. De test is geschikt voor kinderen en jong volwassenen van 5 tot 18 jaar.
  • Alleen deelnemen in de ochtend: €125,00 excl BTW
  • Alleen deelnemen in de middag: €75,00 excl. BTW
  • Deelnemen in ochtend en middag: €195,00, excl. BTW

Voor NVLF-leden geldt een korting van € 5,00 per dagdeel (per deelnemer), mits het lidnummer direct bij aanmelding wordt ingevuld.

Inhoud

Deze training is bedoeld voor logopedisten, psychologen en orthopedagogen met ervaring in psycho- en/of taaldiagnostisch onderzoek bij kinderen. De training bestaat uit een ochtenddeel en een middagdeel.

Ochtend

Aan bod komen de verschillen en overeenkomsten tussen de CELF-4-NL en CELF-5-NL en wordt beknopt het onderzoeksprotocol van de CELF-5-NL doorgenomen. Hoofdzakelijk gaan deelnemers aan de slag met het opstellen van logopedische behandeldoelen aan de hand van CELF-5-NL onderzoeksgegevens. Ook bestaat een aanzienlijk deel van de ochtend uit de behandeling van casuïstiek en interpretatie komt uitgebreid aan bod.

Middag

De nieuwe CELF-5-NL is voor het eerst ook digitaal af te nemen, te scoren en te rapporteren. Een uitgebreide demonstratie en het oefenen met digitaal afnemen, scoren en rapporteren zijn hoofdonderdelen in de middag.

Tijdens de cursus is er gelegenheid tot vragen stellen.