Lees verder

Feestelijke online afscheidsceremonie
Lenie van den Engel-Hoek
“De kracht achter vernieuwen”

12 maart 2021 van 15.30 – 17.30 uur

 

Door de Corona omstandigheden kan dit symposium helaas niet doorgaan en hebben we, in overleg met Lenie, besloten om er géén digitaal congres van te maken. Er volgt zodra het kan, zeker weer een mooi symposium vanuit onze afdeling!

Natuurlijk laten we Lenie niet zomaar vertrekken en willen we haar een prachtige online afscheidsceremonie aanbieden op 12 maart a.s. van 15.30-17.30 uur.

We doen er alles aan om haar die middag de waardering te geven die ze verdient voor al het harde werken en de prachtige nieuwe ontwikkelingen die ze voor de logopedie tot stand heeft gebracht in de afgelopen 45 jaar. Lenie zal die middag ook haar afscheidsrede uitspreken.

De ceremonie zal via een link live te volgen zijn en via een chatfunctie kun je je waardering voor Lenie kenbaar maken en posten. Wie weet wordt jouw chatbericht wel live voorgedragen!

We hopen dat Lenie ervaart dat er vele mensen zijn die haar waarderen en een warm hart toedragen. Het spreekt voor zich dat de precieze invulling van deze middag niet bekend is bij Lenie en dat willen we graag zo houden!

Bekijk hier de uitnodiging en schrijf je in