Op vrijdag 25 november is het zover: het NVLF Jaarcongres! Meld je snel aan als je dat niet al deed, want dit online congres wil je niet missen. Al aangemeld en wil je van sessie wisselen? Ook dat is mogelijk.

Een inhoudelijke en plenaire sessies, een spreker van buiten, de uitreiking van de Innovatieprijs en online ontmoetingsmogelijkheden met andere studenten, toekomstige collega’s en leveranciers. Kortom:één dag helemaal in het teken van logopedie. Met aandacht voor alle aspecten van de beroepsuitoefening en dé gelegenheid om je een hele dag te laten inspireren en nieuwe ideeën op te doen.

Thema

Het thema van het jaarcongres 2022 is Lang Leve(n) Logopedie. Dat is niet alleen vanwege het 95-jarig bestaan van de NVLF, maar ook om de betekenis van het vakgebied uit te dragen. En om te onderstrepen dat de logopedist mensen in iedere levensfase ondersteunt en adviseert. Bovendien maken we duidelijk dat het belangrijk is je een leven lang te blijven ontwikkelen.

Via www.langlevenlogopedie.nl vind je meer informatie en kun je je aanmelden. Deelname is gratis voor studenten die lid zijn van de NVLF. Ben je al aangemeld, maar wil je van sessies wisselen? Dat kan. In de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na het aanmelden, staat een link om je gegevens aan te passen. Via deze link kan je ook je sessiekeuze aanpassen. Kun je vrijdag 25 november niet? Goed nieuws: je kunt alle inhoudelijke sessies van het congres terugkijken tot 25 februari 2023. Let op: je moet je dan wel vooraf hebben aangemeld voor het congres.