Toolkit Dag van de Logopedie voor leden

Wilt u zelf aandacht besteden aan de Dag van de Logopedie in uw praktijk of op uw werk? Maak dan gebruik van de toolkit die wij speciaal voor onze leden hebben gemaakt.

toolkit

De toolkit bestaat uit:

1. Een kant-en-klaar artikel met foto (korte en lange versie)
Dit artikel of delen van de tekst én de foto kunt u gebruiken voor op uw website of in uw nieuwsbrief. Een ander idee is dat u dit artikel zelf stuurt naar de redactie van de huis-aan-huis-krant in uw vestigingsplaats. U kunt in dit artikel nog uw eigen praktijkgegevens vermelden. Veel kranten zijn blij met kant-en-klare kopij, zeker als daar een foto bijgeleverd wordt. In het colofon van de krant staat altijd het redactieadres waar u het artikel naar toe kunt sturen. De foto kunt u ook meesturen. Deze mag rechtenvrij gebruikt worden.

Download de lange versie tekst
Download de korte versie tekst
Download de foto (hieraan zijn geen kosten verbonden, gebruik is rechtenvrij)

2. Factsheet over slikproblemen
We hebben ook een factsheet gemaakt over slikproblemen bij volwassenen en kinderen. Deze kunt u eventueel meesturen naar de krant of uitdelen aan geïnteresseerde patiënten.

Download de factsheet (tip: dubbelzijdig printen)

3. Poster ‘Slikken is niet voor iedereen een feestje’ (A4-formaat)
We hebben speciaal een poster voor u gemaakt. De titel op de poster luidt: ‘Slikken is niet voor iedereen een feestje’. Dit refereert aan de boodschap in het persbericht en artikel waarin we laten zien wat de sociale problemen kunnen zijn wanneer mensen een slikprobleem hebben. U kunt de poster op A4-formaat downloaden, in kleur afdrukken en dan ophangen in uw praktijk of op uw werkplek.

Download de poster ‘Slikken is niet voor iedereen een feestje’